Ons Team

Maak kennis met ons team

Geert Paes

Oprichter/CEO
Interne Geneeskunde

Het werken als praktijksdierenarts heeft me geleerd hoeveel druk er geplaatst wordt op dierenartsen om up to date te zijn in ieder vakgebied binnen de diergeneeskunde. Met OVT hoop ik het leven van praktijkdierenartsen een beetje gemakkelijker te maken!

 

Na afstuderen als dierenarts in 2006 aan de universiteit van Gent, vervolledigde Geert een internship en een residency in inwendige geneeskunde van de gezelschapsdieren. Tot 2012 werkte ze met veel plezier aan de universiteit in Gent, terwijl ze in haar vrije tijd werkte als reisbegeleider en zo haar Canadese man leerde kennen. In 2012 verhuisde ze naar West Canada waar ze eerst twee jaar als eerste lijnsdierenarts gewerkt heeft en in 2015 terug overgeschakeld is naar spoed- en verwijsdiergeneeskunde. Geert is sinds 2017 diplomate van de European college of veterinary internal medicine (ECVIM-ca). Ze is in 2019 gestart met Online Vet Training omdat het werken als praktijksdierenarts haar heeft geleerd hoeveel druk er geplaatst wordt op dierenartsen om up to date te zijn in ieder vakgebied binnen de diergeneeskunde. En dat het perfecte scenario niet altijd bestaat dierenartsen soms creatief moeten zijn om de best mogelijke zorgen voor hun patiënten te kunnen aanbieden. Met OVT hoopt ze het leven van praktijkdierenartsen een beetje gemakkelijker te maken!

Naast werken voor OVT werkt ze ook als teleconsulent voor Velab NV, als lesgever voor de Evidensia Academy van Nederland en als specialist in Boundary Bay Veterinary Specialty Hospital in Langley, Canada.

Tim Bosmans

Anesthesie

In 2002 studeerde Tim af als dierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde van de UGent. Na een jaar in de eerstelijnspraktijk, keerde hij terug naar de Vakgroep Kleine Huisdieren om in te staan voor de
anesthesie van de kleine huisdieren.

Zijn passie voor anesthesie & analgesie zorgde er eerst voor dat hij, naast het kliniekwerk, zich toelegde op het schrijven van een doctoraatsthesis over peri-operatieve
analgesie bij de hond. Er volgde ook een residency opleiding aan de European College of Veterinary Anaesthesia (ECVAA), waardoor zijn inzichten in de anesthesie & analgesie werden verruimd naar
alle diersoorten. In zijn functie als onderwijsbegeleider en kliniekverantwoordelijke voor de anesthesie van de kleine huisdieren, ontdekte hij ook zijn liefde voor het lesgeven aan studenten en
collega’s, waarbij hij steeds probeert om alles op een eenvoudige, praktische en duidelijke manier over te brengen. Het is zijn doel om het nut van gebalanceerde anesthesie, multimodale analgesie en peri-operatieve patiënt monitoring over te brengen naar zij die geïnteresseerd zijn in deze topics.

Yi Cui

Interne Geneeskunde

Yi’s diergeneeskundige avontuur begon aan de universiteit Gent, waar ze in 2012 haar diploma behaalde. Vervolgens dipte ze met een roterend internship in de kleine huisdieren voor het eerst haar tenen in de wateren der specialisatie.

Ze leerde de verschillende werelden van Interne Geneeskunde kennen via meerdere externships aan verschillende universiteiten in de UK, Duitsland en Zwitserland. In de ban van Interne geneeskunde begon ze aan een residency in Giessen, Duitsland. In 2019 behaalde ze met succes de titel Europees Specialist (ECVIM-CA) in de Interne Geneeskunde voor kleine huisdieren. Momenteel geeft ze les, begeleidt ze interns/residents en werkt ze ook klinisch aan de universiteit Bern in Zwitserland. Ze geeft regelmatig online training aan Duitse dierenartsen als deel van hun permanente educatie. Haar doctoraatsthesis over tracheacollaps bij honden sluit ze binnenkort af.
Yi ziet het als een persoonlijke uitdaging om complexe ziektes op een begrijpelijk en praktisch toepasbare manier uit te leggen. Tegelijkertijd wordt ze op deze manier ook gemotiveerd om een probleem vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en te leren van de ervaringen van de praktijkdierenarts. Haar rol in de permanente educatie van anderen is een extra motivator om zichzelf continu op de hoogte te houden van wat er gebeurt in de wereld van de Interne Geneeskunde.

Caroline Gadeyne

Anesthesie

Caroline studeerde in 2006 af als dierenarts aan de Universiteit van Gent. Waar ze een roterend internship en residency in anesthesie vervolledigde.  

Na haar residency startte ze als clinical manager bij Zoetis, waar ze deelnam aan onderzoek. In 2015 besloot ze om terug te keren naar de faculteit diergeneeskunde in Gent waar ze tot 2022 als assistent werkte  op de afdeling anesthesie. Naast het instaan voor de anesthesie van patiënten gaf ze tevens les aan studenten diergeneeskunde tijdens hun rotatie op de dienst anesthesie. 

Anneleen Spillebeen

Chirurgie

In 2011 studeerde Anneleen cum laude af als dierenarts aan de Universiteit van Gent. Aansluitend is ze begonnen met een internship waarbij ze zich verdiept heeft in negatieve druktherapie ter behandeling van ernstige wonden. 

In oktober 2012 is ze gestart met de specialisatieopleiding algemene chirurgie (ECVS-European College of Veterinary Surgeons) aan de Universiteit Utrecht. deze opleiding heeft ze zich verder gespecialiseerd in behandelingen met negatieve druk. Naast uitgebreide wondbehandelingen worden patiënten met septische peritonitis nu ook op deze manier behandeld. Sinds februari 2018 is ze Diplomate ECVS. Ze is (co)-auteur van diverse publicaties en geeft (inter)nationaal lezingen en bijscholingen aan zowel dierenartsen als paraveterinairen/dierverplegers.
Het is voor Anneleen belangrijk om een zo praktisch mogelijke insteek te hebben in de bijscholing, waarbij goede handvaten aanwezig zijn die in de praktijk meteen gebruikt kunnen worden.
Als een echte Vlaming houdt ze van haar racefiets! Daarnaast is kunstschilderen ook een fijne uitlaatklep voor haar.
Anneleen`s focus is neurochirurgie en orthopedie met name arthroscopie en prothese chirurgie. Daarnaast houdt ze ook van uitdagende wondbehandeling.

Emilie Royaux

Neurologie

Emilie studeerde in 2012 af als dierenarts aan de universiteit van Gent, waar ze een Small Animal Rotating Internship en een residency in neurologie vervolledigde.

Na haar residency verhuisde ze naar de UK, waar ze sindsdien werkzaam is bij Davies Veterinary Specialists, een grote verwijskliniek in het Noorden van Londen.  Emilie geniet van alle aspecten van de neurologie, maar heeft een bijzondere interesse in spinale chirurgie. In haar vrije tijd houdt Emilie van reizen, samen met haar man en hun twee honden.  

Lisa Stammeleer

Interne Geneeskunde

Lisa behaalde haar diploma van dierenarts in 2015 aan de Universiteit Gent. Na een roterend internship van één jaar startte zij een residency in de Interne Geneeskunde van de Kleine Huisdieren (European College of Veterinary Internal Medicine – ECVIM-ca), dat ze afrondde in 2019.

Lisa werkt momenteel aan een doctoraat dat handelt over de opvolging van hyperthyroïde katten na behandeling met radioactief jood. Naast haar doctoraat blijft ze halftijds kliniekwerk doen aan de Universiteit Gent, afdeling inwendige geneeskunde en geeft ze verder ook les aan studenten diergeneeskunde, alsook postuniversitaire bijscholingen aan dierenartsen.

Douglas Campbell

Chief Technology Officer

Luna Vivenes

Customer Success Manager

Yisel Mansour

Marketing

Miguel Nunez

Software Implementation

Diana Alcántara

Customer Success Manager

Onze partner in medische beeldvorming

Kromhout Medical Imaging

Kaatje behaalde een doctoraatstitel met haar onderzoek over “Comparison of magnetic resonance imaging and computed tomography for the detection of specific brain and cervical spine abnormalities in small animals“. Kaatje houdt van onderzoek en is de auteur en co-auteur van meerdere wetenschappelijke publicaties over CT en MRI. Kaatje is werkzaam aan de faculteit diergeneeskunde in Gent waar ze residents in medische beeldvorming begeleidt. In 2012 startte ze met haar teleradiologie bedrijf waarbij ze ondersteuning biedt aan klinieken in Europa, Azië en Oceanië. Haar focus ligt op de interpretatie van CT beelden, MRI scans en radiografieën.

Altijd op zoek naar nieuwe lesgevers

Online Vet Training is altijd op zoek naar nieuwe lesgevers. Ben jij een specialist en gepassioneerd door lesgeven? Dan horen wij graag van jou!