Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

Neurologische Spoedgevallen

21 juni @ 20:00 21:00

Het webinar is vanaf ten laatste 30 mei 2023 online beschikbaar en kan vanaf dan zelfstandig gevolgd worden. Op woensdag 21 juni om 2023 is er een online vragenmoment waarop je vragen kan stellen aan de lesgever. De link voor deze online meeting wordt vooraf naar je toegestuurd.

In dit webinar zal Ine Cornelis, Europees specialist neurologie, een uitgebreide uiteenzetting geven over de verschillende neurologische spoedgevallen waarmee je geconfronteerd kan worden in de praktijk.  De aangereden kat, hydrocephalus, spinaal trauma (zowel na aanrijding, als peracute verlammingen – infarct, discus hernia, …), staartavulsies en peracute tetraplegie zullen hierbij aan bod komen. Aan het einde van deze bijscholing zal je vol zelfvertrouwen weten wat te doen wanneer een neurologisch spoedgeval jouw praktijk binnenwandelt. Een gedetailleerde omschrijving van de inhoud van de cursus volgt.

Het webinar duurt 1 uur en bestaat uit korte video`s van een vooraf ingesproken presentatie. Vragen aan de lesgever kunnen gesteld worden tijdens een online vragenmoment op 21 juni 2023 om 20u of op het online forum.

Lesgever:

  • Ine Cornelis, DVM, Dip ECVIM- neurologie

Prijs:

  • Het webinar is GRATIS voor OVT leden. Klik hier voor meer informatie over een OVT lidmaatschap.
  • Niet leden: 45 euro
  • De link om je in te schrijven volgt.

Het webinar blijft minstens 6 maanden na datum online beschikbaar.