Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

Konijnen en Cavia’s – The basics – Ellen Van Belle en Margot Kyra van den Oudenhoven

8 maart 2023 @ 19:30 20:00

Het webinar is online beschikbaar vanaf 22 februari 2023. Op woensdag 8 maart 2023 om 19u30 heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de lesgevers tijdens een online teams meeting (de link wordt vooraf naar je toegestuurd). We raden aan om je vragen vooraf in te sturen naar info@onlinevettraining.be.

Dat konijnen en cavia`s geen kleine honden en katten zijn, weten we allemaal! Deze dieren vereisen specifieke zorgen en behandelingen. Dit webinar is speciaal ontworpen voor dierenartsassistenten en paraveterinairen, maar mag zeker ook gevolgd worden door dierenartsen. Het zal de belangrijkste basis geven over de zorg voor en de hospitalisatie van konijnen en cavia`s. Een gedetailleerde omschrijving van de inhoud van dit webinar zal nog volgen.

De bijscholing duurt 1 uur en bestaat uit verschillende hoofdstukken die een korte video van een vooraf opgenomen PowerPoint presentatie bevatten. Verder krijg je handouts van de volledige cursus. Op woensdag 8 maart om 19u30 heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de lesgevers.

Lesgevers:

  • Ellen Van Belle – praktijkcoördinator Curiovet
  • Margot Kyra van den Oudenhoven – dierenartsassistent Curiovet

Prijs:

  • Het webinar is GRATIS voor OVT leden. Klik hier voor meer informatie over een OVT lidmaatschap.
  • Niet leden: 35 euro voor het individuele webinar.
  • De link om je in te schrijven volgt.

Het webinar blijft 6 maanden na datum online beschikbaar.