Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

Cardiovasculaire Spoedgevallen: Hoe herkennen we ze en wat kunnen we doen? voor Assistenten/Paraveterinairen

Cardiovasculaire spoedgevallen: Hoe herkennen we
ze en wat kunnen we doen?

20 april 2023 @ 19:30 20:00

Het webinar is online beschikbaar vanaf 6 april 2023. Op donderdag 20 april 2023 om 19u30 heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de lesgever tijdens een online teams meeting (de link wordt vooraf naar je toegestuurd). We raden aan om je vragen vooraf in te sturen naar info@onlinevettraining.be.

Dit webinar is speciaal ontworpen voor dierenartsassistenten en paraveterinairen, maar mag zeker ook gevolgd worden door dierenartsen. In dit webinar worden de meest voorkomende cardiologische spoedgevallen overlopen. Pericardovervulling, ventriculaire tachycardie, acuut hartfalen, thromboembolie en nog meer zal hierbij aan bod komen. Een gedetailleerde omschrijving van de inhoud van dit webinar zal nog volgen.

De bijscholing duurt 1 uur en bestaat uit verschillende hoofdstukken die een korte video van een vooraf opgenomen PowerPoint presentatie bevatten. Verder krijg je handouts van de volledige cursus. Op donderdag 20 april 2022 om 19u30 heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de lesgevers.

Lesgevers:

  • Veronique Liekens, GP Cert Cardiology

Prijs:

  • Het webinar is GRATIS voor OVT leden. Klik hier voor meer informatie over een OVT lidmaatschap.
  • Niet leden: 35 euro voor het individuele webinar.
  • De link om je in te schrijven volgt.

Het webinar blijft 6 maanden na datum online beschikbaar.